Mijn verhaal

Britt De Maeseneer

Knitt by Britt

Ik ben Britt, het creatieve brein achter ‘Knitt by Britt’. Voor het grootste deel van mijn tijd ben ik werkzaam als maatschappelijk werkster binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Daarnaast probeer ik in mijn vrije tijd vooral te genieten van alle dingen die ik graag doe. Zo hou ik ervan om mijn creatieve hersenspinsels de vrije loop te laten, zeg ik geen ‘neen’ tegen een toffe sportsessie en breng ik graag tijd door met de mensen die ik liefheb. Mijn metekindje, Emilie, is niet voor niets mijn kleine oogappel. 

Naast mijn grote liefde voor kinderen, is er deze voor mode. Voor zolang ik me kan herinneren, speelt mode een belangrijke rol in mijn leven. Een toffe outfit ga ik nooit uit de weg en sinds enige tijd maak ik deze leuke outfits gewoon zelf! ‘Knitt by Britt’ geeft me de creatieve vrijheid waarbij ik mijn passies kan bundelen. Kinderen de mogelijkheid geven om kleding te dragen waar ze zich goed in voelen, tovert dan ook een glimlach op mijn gezicht. Zo ontstond in april 2021 deze webshop. Een grote droom die eindelijk werkelijkheid werd. Een dikke dankjewel aan iedereen die me geholpen heeft mijn droom waar te maken.Veel shopplezier en graag tot snel!

Basisprincipes

Knitt by Britt steunt op vier basisprincipes, namelijk handgemaakt, uniek, geluk en kwaliteit. 

Alle kledij bij Knitt by Britt wordt volledig zelf gemaakt, door mezelf. Dit gebeurt steeds met veel liefde. Daarnaast besteed ik veel tijd en ruimte aan afwerking. Kledij wordt ook steeds ontwikkelt in kleine aantallen, wat maakt dat elke outfit uniek is. Stoffen die gebruikt worden, worden steeds aangekocht bij erkende stofleveranciers en zijn van goede kwaliteit. Een groot aanbod van de kledij is ook gemaakt uit biologische stoffen. Tot slot hou ik ervan om kinderen gelukkig te zien en te maken. Ik hoop dan ook dat mijn persoonlijke aanpak en kledij een beetje kunnen bijdragen aan dat geluk.

Fantastische ervaring bij Knitt by Britt. Ze maakte voor mij een kleedje met super afwerking, mooie stofkeuze en goede pasvorm.Persoonlijke aanpak ook een groot pluspunt!

Emma L.
Kessel-lo

Prachtige handgemaakte stuks. Wat een talent. Heel erg leuk voor unieke cadeautjes ♡

Camille H.
Herent

Snelle service, prachtige stoffen en outfits. Mooie kwaliteit! Zeer tevreden met mijn aankoop!

Iman DV
Antwerpen

Bergstraat 22 bus 0103, 3110 Rotselaar

Online webshop

24/7 geopend 

Afhalen na persoonlijke afspraak

Verzending binnen België en Nederland